DataBride Lokaal

U koopt DataBride en installeert dat op uw eigen server , computer of netwerk.U kunt ook een maandabonnement nemen op DataBride Cloud,meer weten hierover klik dan op onderstaande knop

Eenvoudig beginnen

Om te werken met DataBride heeft u een windows computer nodig. DataBride draait op alle windowsversies (van windows xp tm windows 10)
Voor het printen van uw aankoopbonnen en rapportages heeft u een A4 printer nodig. Bijvoorbeeld een Office jet of Laserprinter.
Voor het printen van etiketten voor aan de bruidskleding gebruikt u de Dymo Labelwriter 450. Met deze voordelige en eenvoudig te gebruiken etikettenprinter maakt u zelf de labels voor aan uw bruidskleding.

Op uw eigen netwerk installeren

DataBride is geschikt voor gebruik op netwerken. Hierdoor is het mogelijk om met meedere gebruikers tegelijk gebruik te maken van DataBride. Bijvoorbeeld aan de toonbank, het kantoor en op het atelier.

Een eigen server in uw winkel biedt vele mogelijkheden tot het gelijktijdig werken in DataBride met computers, laptops, tablets of smartphone.

Wij adviseren u graag

Wat zijn de kosten

DataBride Lokaal

Wanneer u kiest voor de lokale oplossing schaft u het software pakket aan. U betaalt dan eenmalig een bedrag en kunt onbeperkt gebruik maken van uw DataBride versie.
Optioneel na een jaar kunt u een onderhoudscontract afsluiten.
Onderstaand de prijzen en optionele mogelijkheden:

DataBride Software voor windows  1500,- euro
Instructie op locatie (dagdeel)  350,- euro
Prijzen exclusief btw en reiskosten
Prijzen 2023