Onderhoudscontract

U heeft DataBride en dan?

Samen verder

U begint met DataBride en kiest eventueel voor een instructie bij u in de winkel of bij DataBride in Schagen. Maar daarna gaat u zelf aan de gang. Staat u er dan alleen voor ? Nee, natuurlijk niet , DataBride blijft u helpen en ondersteunen bij uw vragen en helpt u om gezamenlijk eventuele problemen op te lossen. 

Behalve ondersteuning bij het gebruik van DataBride zoekt u natuurlijk ook een bedrijf dat innovatief bezig is en uw DataBride versie verder ontwikkelt, gebruikmakend van nieuwe technieken en mogelijkheden.

Uw onderhoudscontract voorziet hierin. Niet alleen helpen wij u bij vragen en problemen maar ook ontwikkelen wij jaarlijks updates om uw DataBride versie nog completer en efficienter te maken.

Heeft u DataBride aangeschaft en draait u DataBride op uw eigen computer of server dan is het eerste jaar na aanschaf een onderhoudscontract bij de prijs inbegrepen.  Na één jaar kunt u een onderhoudscontract afsluiten waarmee u zichzelf verzekert van ondersteuning en een altijd up-to-date versie van DataBride.

Werkt u in de Cloud dan is het onderhoudscontract bij de abonnementsprijs inbegrepen en werkt u altijd met de nieuwste versie van DataBride.

U krijgt automatisch aan het einde van het kalenderjaar of één jaar na aanschaf van uw DataBride versie een aanbieding voor het onderhoudscontract.
Het afsluiten van een onderhoudscontract is niet verplicht maar geeft u wel de zekerheid dat u altijd kunt terugvallen op ondersteuning en de beschikking heeft over de meest recente versie van DataBride.

De kosten voor het onderhoudscontact leest u in de jaarlijkse aanbieding.